GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De wereld van Spawn zal deze zomer uitbreiden, met 3 nieuwe series!

De maker van Spawn, Todd McFarlane, introduceert nieuwe personages met het oog op het bouwen van een groter universum.

Als eerste reeks in juni, is Spawn's Universe, een op zichzelf staand nummer dat de weg vrijmaakt voor drie nieuwe maandelijkse reeksen: King Spawn, Gunslinger Spawn en The Scorched. Spin-offs zijn niets nieuws, maar McFarlane heeft een doel: hij wil een onderling verbonden universum van nieuwe personages bouwen dat sterk genoeg is om wereldwijde successen te worden.

"We hebben het zien gebeuren met Marvel, we hebben het zien gebeuren met DC," zei McFarlane in een telefonisch interview. "Kan het een derde keer gebeuren?" "Dat is het meest ontmoedigende en opwindende stukje van de puzzel hier," voegde hij eraan toe. "En het is een plan voor de zeer lange termijn."

McFarlane is niet het type dat zijn favoriet noemt, maar noemt de Gunslinger zijn eigen Punisher of Lobo. The Scorched wordt het teamboek van McFarlane, bedoeld voor lezers die "willen kijken naar een handvol personages en hoe ze omgaan met hun team van vijanden." McFarlane werkt samen met verschillende schrijvers en kunstenaars aan het project: Brett Booth, Donny Cates, Jim Cheung, Greg Capullo en Frank Quitely.

We kijk ernaar uit!

P.S: als je graag spawn comics leest , neem dan is een kijkje op onze site:

https://www.lowlandgeeks.com/search?q=spawn... We hebben een leuke collectie van Spawn comics!

Laat een reactie achter

Back to the top