GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Algemene voorwaarden Merchandise

Levering

  • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Gewoonlijk duurt het 3 tot 7 dagen om een bestelling klaar te maken, waarna deze wordt verzonden. De levertijd is afhankelijk van uw locatie en bedraagt gemiddeld 6 tot 8 werkdagen.

 

  • [Covid-19] Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De tijd om bestellingen klaar te maken voor onze merchandise producten kunnen langer zijn dan normaal en kunnen blijven toenemen totdat alles weer normaal wordt. We zien vertragingen in onze toeleveringsketen, inclusief distributeurs en vervoerders, aangezien de hele branche met uitdagingen kampt.
Het is moeilijk om de verzendtijden te voorspellen.

 

  • Van waar wordt mijn bestelling verzonden?

Wij werken met een on-demand orderverwerkingsbedrijf met vestigingen over de hele wereld! Onze webshop kijkt naar jouw bezorgadres, vervolgens wordt jouw bestelling klaargemaakt en verzonden van het dichtstbijzijnde verwerkingsbedrijf.

 

  • Mijn bestelling zou er nu moeten zijn, maar ik heb hem nog steeds niet. Wat moet ik doen?

Voordat u contact met ons opneemt, kunt u ons helpen door het volgende te doen:
● Controleer uw verzendbevestigingsmail op eventuele fouten in het afleveradres.
● Vraag uw plaatselijke postkantoor of ze uw pakket hebben.
● Kom langs bij uw buren voor het geval de koerier het pakket bij hen heeft achtergelaten.


Als het verzendadres correct was en het pakket niet op het postkantoor of bij je buren is achtergelaten, neem dan contact met ons op via info@lowlandgeeks.com met uw bestelnummer.
Als u een fout in uw afleveradres heeft gevonden, kunnen we u een vervangende bestelling sturen, maar de verzending is voor uw eigen kosten.

 

Bestellingen

  • Hoe worden uw producten gemaakt?

We werken met een print-on-demand bedrijf. Zij hebben locaties over de hele wereld, dus afhankelijk van waar u zich bevindt, worden uw bestellingen afgedrukt en verzonden vanuit de faciliteit die dit het meest efficiënt kan doen!

 

  • Hoe volg ik mijn bestelling?

U ontvangt een trackinglink via e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden. Als u vragen heeft over uw tracking of verzending, kunt u een bericht sturen naar info@lowlandgeeks.com.

 

  • Ik heb een verkeerd / beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen?

Het spijt ons als het door u bestelde product beschadigd of verkeerd is aangekomen. Om ons te helpen dit snel voor u op te lossen, kunt u ons binnen een week een e-mail sturen naar info@lowlandgeeks.com. met foto's van het beschadigde product, uw bestelnummer en alle andere details die u mogelijk over uw bestelling heeft. We nemen zo snel mogelijk contact met u op met een oplossing!

Retours

  • Wat is ons retourbeleid?

We bieden geen retouren en omruilingen aan, dit komt omdat de door jou bestelde producten steeds op maat gemaakt worden. Als er toch iets mis is met je bestelling, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen via info@lowlandgeeks.com!

  • Kan ik een artikel ruilen voor een andere maat / kleur?

Op dit moment bieden we geen omwisselingen aan. Als je niet zeker weet welke maat beter past, bekijk dan onze maattabellen, we hebben er een voor elk item dat in onze winkel wordt vermeld, in het gedeelte met productbeschrijving.

Hoewel zeldzaam, is het mogelijk dat een artikel dat u hebt besteld, verkeerd is geëtiketteerd. Als dat het geval is, laat het ons dan binnen een week na ontvangst van uw bestelling weten op info@lowlandgeeks.com. Voeg uw bestelnummer en foto's van het verkeerd gelabelde artikel toe, en we sturen u een nieuw exemplaar of geven een terugbetaling uit!

 

  • Terugstuurbeleid

Claims voor verkeerd bedrukte / beschadigde / defecte items moeten binnen 4 weken na ontvangst van het product worden ingediend. Voor pakketten die tijdens het transport verloren zijn gegaan, moeten alle claims uiterlijk 4 weken na de geschatte leverdatum worden ingediend. Claims die van onze kant als een fout worden beschouwd, worden op onze kosten gedekt.

Als u een probleem met de producten of iets anders in de bestelling opmerkt, dient u een probleemrapport in.

Het retouradres is Vredestraat 1 bus 4, 2845 NIEL BE. Wanneer we een retourzending ontvangen, ontvang je een automatische e-mailmelding. Niet-opgeëiste retouren worden na 4 weken aan een goed doel geschonken.


Verkeerd adres - Als u een adres opgeeft dat door de koerier als onvoldoende wordt beschouwd, wordt de zending teruggestuurd naar onze vestiging. U bent aansprakelijk voor de kosten voor verzending zodra we een bijgewerkt adres met u hebben bevestigd (indien en voor zover van toepassing).

Niet opgeëiste zendingen - Zendingen die niet worden opgeëist, worden teruggestuurd naar onze vestiging en u bent aansprakelijk voor de kosten van een terugzending naar uzelf (indien en voor zover van toepassing).


Lowland Geeks accepteert geen retourzendingen van verzegelde goederen, zoals maar niet beperkt tot gezichtsmaskers, die vanwege gezondheids- of hygiëneredenen niet geschikt zijn voor retournering. U gaat hierbij akkoord dat geretourneerde bestellingen met gezichtsmaskers niet opnieuw kunnen worden verzonden en zullen worden verwijderd.

Geretourneerd door de klant - We betalen geen bestellingen terug wegens spijt van de koper. Retourzendingen voor producten, gezichtsmaskers en ruilen van maten dienen op kosten van de klant te worden aangeboden. 


Kennisgeving voor consumenten in de EU: Volgens artikel 16, onder c) en e), van Richtlijn 2011/83 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, kan in het herroepingsrecht niet worden voorzien in:

1. de levering van goederen die volgens specificaties van de consument zijn gemaakt of die duidelijk gepersonaliseerd zijn;
2. verzegelde goederen waarvan de verzegeling na levering is verbroken en daarom niet geschikt zijn voor retournering vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen,

daarom behoudt Lowland Geeks zich het recht voor om retouren naar eigen goeddunken te weigeren.

Dit beleid wordt beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met de nederlandse taal, ongeacht vertalingen die voor welk doel dan ook zijn gemaakt.

Back to the top