GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

In februari brengt Marvel een reprint uit van het comic-debuut van Morbius!

Grijp je kans om het eerste verhaal met Morbius The Living Vampire te lezen, in The Amazing Spider-Man #101 facsimile edition.

Deze reprint komt uit als promotie voor de film Morbius (geproduceerd door Sony) die momenteel zal uitkomen op 19 maart in de VS.

Synopse:

Het dramatische debuut van Morbius the Living Vampire! Dr. Michael Morbius heeft een lust voor bloed, en hij wil zijn slagtanden in Spider-Man laten zinken! Maar de wallcrawler is nog meer spinachtig dan normaal - omdat hij, in een poging om zichzelf te 'genezen' van zijn spinkrachten, uiteindelijk vier extra ledematen heeft!

Peter moet Curt Connors, de hagedis, opzoeken om weer normaal te worden - maar Spidey weet niet dat hij op ramkoers zit met Morbius waardoor hij niet één, maar twee monsters in het vizier krijgt! Wees getuige van het begin van een eeuwenlange rivaliteit tussen webslinger en bloedzuiger, in de kwestie die het tragische verhaal begon van de verkeerd begrepen Michael Morbius!

Het is een van de beste Marvel-stripboeken aller tijden, dapper opnieuw gepresenteerd in zijn oorspronkelijke vorm, advertenties etc!

Ga jij Morbius zien wanneer het uitkomt in de cinema?

Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top