GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

In juni brengt Marvel een enorme omnibus uit!

Uit de pagina's van spider-verse komt Gwen Stacy in actie als de Spider-Woman van Earth-65 - een buurt als geen ander! Gwen balanceert het leven van een superheld met het leven als de dochter van een agent - en drummer in een band :de Mary Janes!

En je zult haar versies van de Lizard, de Osborns, Matt Murdock, Captain America, Frank Castle en meer niet geloven! De dimensiehoppende Gwen sluit zich aan bij een team van Spider-Women en de vonken vliegen als ze Miles Morales ontmoet! Maar thuis nemen de problemen toe, waar ze een doelwit van S.H.I.E.L.D. wordt - en problemen met haar krachten leiden tot de introductie van Earth-65's Venom!

Ervaar de complete run van Jason Latour en Robbi Rodriguez! Deze omnibus verzamelt: EDGE OF SPIDER-VERSE #2, SPIDER-GWEN (2015A) #1-5, SPIDER-GWEN (2015B) #1-34, SPIDER-GWEN ANNUAL #1, ALL-NEW WOLVERINE ANNUAL #1, SPIDER-WOMEN ALPHA and OMEGA, SILK (2015B) #7-8, SPIDER-WOMAN (2015) #6-7 and SPIDER-MAN (2016) #12-14.

De omnibus zal 1224 pagina's tellen en 125 dollar/euro kosten! Te vinden in de betere boekhandel/comicbookshop/webshop. Zeker een leuke aanrader!

Laat een reactie achter

Back to the top