GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

In mei brengt IDW de trade 'Godzilla:Unnatural' Disasters uit!

Deze compendium zal 3 reeksen verzamelen van de koning van de monsters: Legends, In Hell, en Rage Across Time!

De schrijvers die hebben meegewerkt aan deze verhalen zijn onder andere: James Stokoe (Aliens: Dead Orbit),Chris Mowry (Godzilla Franchise, Transformers), Ulises Farina(Judge Dredd)... en de artiesten zijn onder andere: James Stokoe (Aliens: Dead Orbit), Simone Game (Ghost Tree), Dave Wachter (TMNT).

Synopse:

In een wereld waar monsters vrij rondlopen, zijn sommige verhalen in de tijd verloren gegaan… tot NU! In Legends staat de kaiju van Godzilla's angstaanjagende schurkengalerij in de schijnwerpers. Met Anguirus, Rodan, Titanosaurus, Hedorah en Kumonga!

Maak dan kennis met Godzilla's grootste tegenstander aller tijden - de onmogelijke martelingen van de hel! Het is een monstergevecht die je door de diepten van de onderwereld voert.

Move aside Dinosaurs! ... Monsters die de planeet regeerden! Reis in Rage Across Time naar verschillende tijdsperioden om de oorsprong te onderzoeken van mythen die nachtmerries hebben aangewakkerd: feodaal Japan, het oude Griekenland, het middeleeuwse Engeland en het klassieke Rome!

De compendium zal 29,99 dollar/euro kosten en 368 pagina's tellen!
Te vinden in de betere boekhandel of webshop!

Ben jij fan van Gojira/Godzilla?

Laat een reactie achter

Back to the top