GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Marvel brengt What If? formule terug!

De What If? reeks is een comic-book reeks, waarin verhalen onderzoeken hoe het Marvel-universum zich zou hebben ontvouwd als sleutelmomenten in zijn geschiedenis niet hadden plaatsgevonden zoals ze deden in de reguliere continuïteit.

Deze reeks wordt waarschijnlijk terug gelanceerd ter promotie van de Disney +-animatieserie What If?, Marvel Comics zal de klassieke reeks laten herleven in wat gepland staat als een reeks van verschillende mini-series die zich afspelen in het Marvel Universum.

De eerste reeks zal Spider-Man: Spider's Shadow noemen, de reeks stelt de vraag 'What if Spider-Man werd Venom?', Die beantwoord wordt door voormalig Spider-Man-schrijver Chip Zdarsky, kunstenaar Pasqual Ferry en colorist Matthew Hollingsworth.

Synopse:

'Peter Parker heeft ooit een buitenaards pak aangetrokken dat zijn leven bijna verwoestte - maar wat als hij het nooit had uitgetrokken? Elke waarschuwing negerend, omarmt Spidey de donkere symbiont!' . "Achtervolgd door vreselijke nachtmerries en uitgeput door een eindeloos spervuur ​​van slechteriken, lijkt Peter tegenwoordig geen pauze te kunnen nemen. Dus wanneer de Hobgoblin aanvalt, vindt hij een held om hem tegen te houden. Maar wel een die kwetsbaar is voor nieuwe duistere impulsen. Spider-Man staat op het punt zijn regels te veranderen - maar is het echt Peter die de leiding heeft? '

Spider-Man: Spider's Shadow wordt beschreven als een van de "meest meedogenloze" Spider-Man-verhalen ooit door Marvel.
.
"Sinds ik een aantal jaren geleden bij Marvel begon te werken, heb ik er altijd van gedroomd om Spider-Man te tekenen. Ik kwam een ​​paar keer dichtbij om het te krijgen, maar Thor en Iron Man stonden op het laatste moment in de weg ”, zegt Pasqual Ferry in de aankondiging. "Dus toen ik de kans kreeg om deze miniserie te tekenen, kun je je mijn geluk voorstellen."

Ferry noemt het script van Zdarsky 'schokkend en verrassend', terwijl Zdarsky op zijn beurt grapt over hoe donker het zal zijn.

'Ik vind het geweldig om een ​​nieuw tijdperk van' What If? 'Te beginnen. Met dit verhaal van een Spider-Man die slecht is geworden! "." Hoe slecht zal hij zijn? Zal hij een sik hebben en geen koppelteken in zijn naam? Pak nummer één op om erachter te komen! Maar serieus, ik heb het gevoel dat we met Spider's Shadow enkele duistere situaties verkennen met Spidey en het Marvel Universe, terwijl we het cool en leuk maken om te lezen. "

Spider-Man: Spider's Shadow # 1 (van 4) komt in april uit!

Laat een reactie achter

Back to the top