GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Mint Condition Batman-comicbook wordt verkocht voor $ 2,2 miljoen, waarmee het record wordt verbroken!

Het is het kroonjuweel van Batman-comics, het vintage nummer van "Batman # 1" werd gekocht voor meer dan $ 2,2 miljoen, waarmee het record van de duurste Batman-strip ooit werd verbroken.

De uitgave uit 1940, geschreven door Bill Finger en geïllustreerd door Bob Kane ging voor een koele $ 2.220.000, inclusief de premiekosten van de koper.
'Batman # 1' is niet de eerste comic met de Caped Crusader - die eer gaat naar 'Detective Comics # 27' van het jaar ervoor (dat toevallig het vorige record had van de duurste Batman-strip ooit verkocht, toen het ging voor $ 1,5 miljoen in november). Deze comic markeert echter wel het debuut van de iconische Batman-slechteriken de Joker en Catwoman.

Met de aankoop voegt het nummer "Batman # 1" zich bij een select gezelschap van graphic novels die voor meer dan $ 2 miljoen zijn verkocht. De twee andere leden zijn de legendarische Action Comics # 1, (eigendom van Nicholas Cage)met Supermans debuut, dat in 2011 voor meer dan $ 2 miljoen werd verkocht, en een andere 'Action Comics # 1' die naar verluidt in 2018 maar liefst $ 2.052.000 opleverde.

P.S: wij hebben op onze site ook Batman comics, maar dan wel aan veel voordeligere prijzen!:-)

Laat een reactie achter

Back to the top