GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Onlangs in december kwam M.O.D.O.K.: Head Games #1 uit.

Deze reeks is een aanrader als je van bizarre personages houdt gecombineerd met sterke humor.
Van Patton Oswalt(the goldbergs,ratatouille) en Jordan Blum, showrunners van de aanstaande geanimeerde Marvel's M.O.D.O.K. show op Hulu, komt een reis in de geest van een van de grootste hoofden in het Marvel Universum!

De eerste MODOK is een voormalige werknemer van Advanced Idea Mechanics (A.I.M.), een wapenhandelorganisatie gespecialiseerd in futuristische wapens, die substantiële mutagene medische experimenten ondergaat die oorspronkelijk waren ontworpen om zijn intelligentie te vergroten.
Hoewel ze succesvol zijn, resulteren de experimenten erin dat hij een grillig overontwikkeld hoofd en een onvolgroeid lichaam ontwikkelt, waardoor de kenmerkende uitstraling van het personage en het gebruik van een hoverchair voor mobiliteit ontstaat. Na de experimenten vermoordt hij zijn makers en neemt hij de controle over A.I.M.

Synopse :

M.O.D.O.K. is de meedogenloze en briljante leider van de terroristische organisatie AIM, die helden te slim af is en zijn moordende collega's te slim af is die azen op zijn positie.

Maar wanneer hij begint te worden achtervolgd door herinneringen aan een familie die hij nooit heeft gehad, weet hij niet zeker of hij zijn bizar groot hoofd aan het verliezen is of dat er iets meer sinister achter deze visioenen zit.

Als je eens iets compleet out of the box wilt lezen, is deze comic zeker aan te raden!
Vooral omdat deze comic blijkbaar hand in hand gaat met de aanstaande tv-animatie reeks!

Laat een reactie achter

Back to the top