GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

The Joker # 1 Preview toont James Gordon op jacht naar de Joker.

Vorige maand kwam de aankondiging van DC Comics dat de clownprins of crime zelf, The Joker, vanaf het nieuwe jaar zijn eigen doorlopende stripreeks krijgt. Dit was voorheen de ster van vele one-shot- en miniseries door de jaren heen, en dit zal de eerste doorlopende serie zijn met de Batman-schurk sinds de jaren 70.

Het creatief team van The Joker is ook het Batman-team: James Tynion IV en Guillem March, en bevat ook een Punchline-gecentreerd back-upverhaal van Tynion IV, Sam Johns en artiest Mirka Andolfo.
Vooruitlopend op het stripdebuut is er een preview van pagina uit de serie online vrijgegeven die je hier kunt vinden!


"Toen ik door DC werd benaderd over het concept van een lopende serie waarin The Joker in de schijnwerpers staat, dacht ik:‘ Hoe zou dat boek eruit zien? ’, Zei Tynion eerder. "Ik ben opgewonden om dit verhaal te delen op een manier die alles respecteert wat een serie over The Joker kan zijn, terwijl het vanuit een opwindende, onverwachte hoek komt.

Ik vind het ook geweldig om met Sam en Mirka te blijven samenwerken om het Punchline-verhaal uit te breiden dat we in november begonnen als back-upfunctie in deze nieuwe lopende Joker-serie. De Jokeroorlog was slechts het begin van de terreur en chaos die we aan het creëren zijn! "

De Joker wordt een maandelijkse serie van 40 pagina's en kost $ 4,99 per nummer. Het eerste nummer zal vanaf dinsdag 9 maart 2021 verkrijgbaar zijn in stripboekwinkels en digitale retailers.

Laat een reactie achter

Back to the top