GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Among Us pronkt met een deel van de nieuwe luchtschip-map!

Among Us makers InnerSloth hebben een ander deel van de aankomende Luchtschip-kaart laten zien door een voorbeeld te bekijken van een van de functies die spelers daar zullen tegenkomen.

Een korte video die op sociale media werd gedeeld, toonde een bewegend platform dat eruitziet als een handige manier om de kaart te doorkruisen, maar dat ook problematisch kan zijn voor spelers, afhankelijk van de situatie waarin ze zich bevinden.

De video werd woensdag gedeeld door het Among Us Twitter-account om twee verschillende scenario's te presenteren waarin spelers zouden kunnen proberen gebruik te maken van het platform.
Gelegen in een gebied van de luchtschip-map dat toepasselijk de 'Gap Room' wordt genoemd, beweegt het platform heen en weer tussen twee tegenover elkaar liggende segmenten van de vloer.

Door erop te stappen als het aan de kant is die het dichtst bij u in de buurt is, brengt het u naar het andere platform, maar als u er vanaf de kant komt waar het niet aan staat, zult u merken dat u op zoek bent naar een alternatieve route.
Ladders worden direct op de kaart bevestigd nadat ze van beide kanten van het platform zijn gestapt, dus het lijkt erop dat spelers een andere manier hebben om de opening te omzeilen als ze de bewegende functie niet kunnen gebruiken. Het is op dit moment onduidelijk of het platform vanzelf zal bewegen of dat het alleen wordt geactiveerd door spelers die erop stappen, maar het is duidelijk dat het gebruik ervan de snellere manier is om de kaart te omzeilen.

Among Us spelers hebben hun best gedaan om zich voor te stellen hoe de binnenkant van de luchtschip-kaart eruitziet sinds deze voor het eerst werd aangekondigd, dus deze functie die wordt getoond, zou degenen moeten helpen die nog steeds proberen alles samen te voegen.

Door een bug konden sommige Among Us-spelers op de Nintendo Switch de kaart eerder dan gepland openen en deze zelf ervaren, maar de versie van de kaart die daar werd gezien was duidelijk niet af en was niet indicatief voor de uiteindelijke ervaring.

De luchtschipkaart waarin het platform zich bevindt, is nog niet vrijgegeven en heeft op dit moment geen releasedatum.
Klik op onderstaande link voor het kleine filmpje te kunnen bekijken!

https://twitter.com/i/status/1349422343895085058

Speel jij Among Us?
Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top