GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Donkey Kong 64 geeft nog één geheim prijs

Nintendo-fans hebben 21 jaar na de release op N64 een nieuwe Donkey Kong 64-cheat ontdekt. Meer specifiek hebben spelers een speciale ontwikkelaarscode ontdekt in de game uit 1999 die, in combinatie met een specifieke invoer, spelers naar een niveau met minder Golden Bananas zal brengen.

De ontdekking zelf is niet erg opwindend, maar het feit dat het meer dan 21 jaar na de release van de game komt, is het opmerkelijke. Om de cheat opnieuw te creëren, moet je in een lobby dichtbij B.Locker komen en dan op omhoog, dan omlaag, dan links en dan rechts op de D-pad drukken.

Dit zal een homing-munitie-geluidseffect activeren en een ontwikkelaarfunctie inschakelen die elke keer dat de speler een levellobby laadt, wordt gereset. De kans is groot dat dit de laatste Donkey Kong 64-cheat is die niet is ontdekt, en voorlopig is dit alles waar Donkey Kong-fans enthousiast over moeten zijn.

De laatste keer dat we DK zagen was in 2014 toen Donkey Kong Country: Tropical Freeze werd uitgebracht op de Wii U, tenzij je Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars meetelt, dat een jaar later werd uitgebracht. Hoe het ook zij, het is een tijdje geleden dat we Donkey Kong echt hebben gezien, en op dit moment zijn er geen geruchten of lekken die suggereren dat dit binnenkort zal veranderen op de Nintendo Switch.

Wat we wel hebben is een gloednieuwe Donkey Kong 64 cheat. Het is misschien niet opwindend, maar het is beter dan niets!

Laat een reactie achter

Back to the top