GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De volgende Assassin's Creed zou zich kunnen afspelen in frankrijk of duitsland!

Assassin's Creed Valhalla is nog maar een paar maanden uit, maar fans zijn al benieuwd waar de franchise ons nu naartoe zal brengen. Een nieuw gerucht suggereert dat de volgende 'chapter' in de langlopende historische franchise een middeleeuwse Europese setting zal hebben, met een bijzondere focus op Frankrijk en Duitsland.

Neem dit gerucht met een korreltje zout, want de bron - een anonieme post op 4Chan - is niet de meest betrouwbare. Wat ze zeggen, komt echter overeen met wat we al weten over de toekomst van Assassin's Creed Valhalla, dus de kans is groot dat deze beweringen waarheid bevatten.

De vermeende leak suggereert dat de werktitel van de aankomende game Assassin's Creed Champions is en dat deze dit jaar tijdens de E3 zal worden aangekondigd. Ze beweren dat het een klassieke Europese 'fantasy' versie is van de serie die zich afspeelt in het middeleeuwse Frankrijk en Duitsland, en dat deze begin 2022 zal verschijnen.

Wat interessant is, is dat Assassin's Creed Valhalla's tweede en laatste grote uitbreiding het potentieel heeft om te leiden tot - of in ieder geval tot stand te brengen - een Assassin's Creed met een middeleeuwse Europese setting. Ubisoft bevestigde vorig jaar dat de uitbreiding voor de zomer van 2021 The Siege Of Paris heet. In deze DLC kunnen spelers de "meest ambitieuze strijd in de Vikinggeschiedenis" herbeleven terwijl ze proberen de Franse hoofdstad te infiltreren.

Assassin's Creed Odyssey's Atlantis-uitbreiding heeft veel van de belangrijkste elementen opgezet die naar voren kwamen in Valhalla, dus het is niet alsof Ubisoft tegen het gebruik van DLC is om het grotere verhaal vooruit te helpen. Misschien gebeurt er iets in Parijs tijdens het beleg dat onze moderne bemanning van Assassijnen ertoe aanzet om het te onderzoeken ... zij het een paar eeuwen later.

Het is een interessante mogelijkheid, hoewel een die nogal haaks staat op de geruchten dat de volgende Assassin's Creed ons naar het middeleeuwse China zal brengen. Onlangs weer opgedoken kunst van Ubisoft Montreal-conceptkunstenaar John Bigorgne pronkt met traditionele Aziatische architectuur - waarschijnlijk Chinees - omringd door bewakers en een paar kleine strohutten. Er zijn ook twee figuren op paarden op de voorgrond die gewaden dragen die het insigne van de Assassins dragen.

Dit leidde ertoe dat velen dachten dat de setting voor de volgende game al lang was beslist, maar het is belangrijk om te onthouden dat concept art niet altijd definitief is voor een eindproduct.

Kijk jij al uit naar de volgende chapter in de assassin's creed franchise?
Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top