GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Mario Kart luidt het nieuwe jaar in door te beginnen met hun nieuwjaarstour!

Om afscheid te nemen van 2020, luidt Mario Kart officieel het nieuwe jaar in door te beginnen met hun nieuwjaarstour - die een paar avonden geleden begon om te vieren wat er allemaal gaat komen in 2021.

De tours die ze brengen, brengen meestal nieuwe auto's en personages die spelers in de game kunnen gebruiken, dus het is meestal een populaire tijd van het jaar om ervoor te zorgen dat fans van het titulaire personage het kopen.

De populaire race-franchise heeft de laatste tijd indrukwekkende cijfers neergezet. Sinds de release leek Mario Kart 8 Deluxe meer exemplaren te verkopen dan het jaar ervoor, een prestatie die in de meeste games zelden wordt bereikt. Dit kan te wijten zijn aan de pandemie die de meeste mensen in hun huizen heeft opgesloten, en aangezien Mario Kart gemakkelijk met de meeste vrienden kan worden gespeeld, is het een eenvoudige manier om verbinding te maken met anderen via meerdere consoles.

Mario Kart heeft onlangs zelfs een real-life versie van de game ontvangen waarin spelers de kaarten zelf kunnen maken met echte huishoudelijke voorwerpen, en vervolgens met een virtueel bestuurde Mario Kart rondom hen kunnen racen met behulp van de Nintendo Switch.

Speel jij nog geregeld Mario Kart?
Laat het ons weten in de comments 🙂

Laat een reactie achter

Back to the top