GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Scott Pilgrim Vs. The World Remaster krijgt fysieke PS4 en Switch edities!

Indie-game-distributeur Limited Run Games zal fysieke exemplaren uitbrengen van de geremasterde versie van Scott Pilgrim vs. the World: The Game, voor Nintendo Switch en PlayStation 4, zo maakte het bedrijf bekend op Twitter.

Xbox-versies van de game komen "op een toekomstige datum" aan.
Er zijn drie edities van Scott Pilgrim vs. the World: The Game beschikbaar via Limited Run Games, met voorbestellingen die zes weken lang live gaan vanaf 15 januari. Naast de Standard Edition van $ 35 voor Nintendo Switch en PlayStation 4, zal het bedrijf twee andere volgepakte versies uitbrengen: de Classic Edition van $ 55 en $ 140 K.O. Editie.

De Classic Edition bevat het fysieke spel op beide platforms, instructieboekje in kleur, omkeerbare omslag, deluxe clamshell-hoes met afzonderlijke omkeerbare omslag, een sticker-sheet, fysieke cd-soundtrack van de op chiptune gebaseerde poprockband Anamanaguchi, een herdenkingsconcert ticket en een overworld map, allemaal in één doos.

Ondertussen heeft de K.O. Edition dezelfde items als de Classic Edition en meer. Dit omvat een hardcover gids, cd en cassette van de Anamanaguchi soundtrack, houten drum sticks versierd met game art, drie verschillende plectrums, een Scott Pilgrim laadscherm, twee stickervellen en natuurlijk, het spel zelf. Het komt opgestapeld in een functioneel podium met werkende lichten en geluiden die fungeert als een verzamelkoffer.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game is een 2D beat-'em-up gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Bryan Lee O'Malley. De titel kwam oorspronkelijk uit op Xbox 360 en PlayStation 3 in augustus 2010

In 2010 was er ook een film-adaptie op de graphic novel met Michael Cera in de hoofdrol, De film heeft met succes de beelden en het wereldbeeld van de graphic novel van Bryan Lee O'Malley gereproduceerd : een mengelmoes van gewone personages die verloren zijn gegaan in een wereld van manga, videogames, muziekvideo's en stripboekiconen.

Ben jij fan van de Scott Pilgrim vs the world franchise? Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top