GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Superman Game Concept wordt gemaakt door Japanse Developer.

Al jarenlang wachten fans op een moderne Superman-videogame. Eerdere pogingen om dit te doen zijn voor het grootste deel slecht uitgepakt, waardoor sommigen geloven dat een echt Superman-spel gewoon te moeilijk is om goed te krijgen. Eén ontwikkelaar bewijst nu dat die nee-zeggers ongelijk hebben met hun nieuwste project.

Undefeated, afkomstig van ontwikkelaar Undefeated Games, is een superheldenvideogame waarin spelers een personage besturen dat krachten heeft die sterk aan Superman doen denken. Met de mogelijkheid om met hoge snelheden te vliegen, objecten met superkracht te vernietigen en zelfs laservisie te gebruiken, lijkt het spel spelers de Superman-ervaring te geven waar ze om hebben gesmeekt. Misschien wel het coolste is dat Undefeated ook wordt ontwikkeld binnen Unreal Engine 4.

Dit betekent dat de titel vernietigbare omgevingen bevat, die vooral cool zijn als je deze geweldige Superman-achtige vaardigheden binnen handbereik hebt.
Het is duidelijk dat Undefeated geen echte Superman-game is, maar het is duidelijk dat de titel gebaseerd is op de Man of Steel. Als het echter om het ontwerp van de hoofdpersoon gaat, lijkt hij een beetje meer op Superboy dan op Superman.

Maar bovenal lijkt Undefeated te bewijzen dat een videogame gebaseerd op Superman meer dan levensvatbaar is. Als een kleine indie-studio een geweldig uitziende game als deze kan maken, stel je dan voor wat een Gigant zou kunnen doen.

Het beste van Undefeated is dat je het spel nu echt kunt spelen. Er is een demo beschikbaar op Steam die pc-gebruikers onmiddellijk kunnen downloaden en spelen. Het is duidelijk niet de volledige ervaring, maar het zou je een goed idee moeten geven van wat Undefeated Games in gedachten heeft.
Voorlopig is het laatste project nog in ontwikkeling en heeft het geen enkele vorm van release in de kaarten.

Bron: Comicbook.com
Wat denk jij? Zullen we ooit een goede Superman video-game krijgen?

Laat een reactie achter

Back to the top