GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

David Hasselhoff veilt zijn auto uit Knight Rider !

De Man die synoniem staat met Knight Rider en Baywatch houdt uitverkoop.
De acteur laat 146 items veilen uit zijn privécollectie, waaronder zijn exemplaar van KITT, de auto uit Knight Rider en een rode Baywatch-zwembroek die hij droeg in een klein bijrolletje in een Spongebob-film.

The Hoff veilt de spullen via de site Live Auctioneers. KITT, de geavanceerde pratende Pontiac van hoofdpersoon Michael Knight, moet tussen de 175.000 en 300.000 dollar opleveren. Als de auto voor minstens 25 procent meer dan de oorspronkelijke vraagprijs wordt verkocht, komt Hasselhoff de auto zelf afleveren.

Andere in het oog springend items zijn een wassen replica van David Hasselhoff, die werd gebruikt tijdens een cameo van de Baywatch-ster in The SpongeBob SquarePants Movie in 2004 en de zwembroek die hij toen droeg.
Hasselhoff hoopt dat zijn wassen evenbeeld tussen de 700.000 en 1,5 miljoen dollar opbrengt. De zwembroek, voorzien van Hasselhoffs handtekening, zou zo'n 2500 dollar moeten opleveren.

Hij veilt ook de mogelijkheid om samen met hem te lunchen. Hasselhoff hoopt dat iemand daar tussen de 10.000 en 20.000 dollar voor neerlegt.
De lunch zou dan plaats moeten hebben in de omgeving van Los Angeles. De reis daarnaartoe moet de winnende bieder zelf betalen. Of Hasselhoff vervolgens trakteert op de lunch, is onbekend.

Na waar de opbrengsten gaan is nog niet compleet duidelijk. Het veilinghuis schrijft wel dat ‘een deel van de opbrengsten gedoneerd wordt aan de liefdadigheidsorganisaties van Hasselhoff’. Het is overigens niet de eerste keer dat K.I.😭. op een veiling staat. Vijf jaar geleden bracht een replica van de pratende Pontiac nog zo’n 40.000 dollar op.

vandaag (vrijdag 15 januari) bedroeg het hoogste bod voor de echte K.I.😭. 475.000 dollar.
Als je zelf een kijkje wilt nemen of een bod wilt wagen kan je via de onderstaande link een kijkje nemen.

https://www.liveauctioneers.com/catalog/188895_the-hoff-auction-david-hasselhoff/?fbclid=IwAR1fBC5yZBGAZXjNX6Ts9CM3spcDhmtfTPFxH_myvYCclXLhIm3NeH51crk

De veiling sluit over 8 dagen!

Laat een reactie achter

Back to the top