GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn bevestigt dat It's Always Sunny in Philadelphia's Glenn Howerton zijn tweede keuze was om Star Lord te spelen

Gunn werd wereldberoemd nadat hij de Guardians of the galaxy had geregisseerd, waarmee hij deze fantastische personages op het grote scherm introduceerde. Hij schreef en regisseerde ook de follow-up van 2016 en zal terugkeren voor de trilogie-afsluiter Guardians of the Galaxy Vol. 3, gepland voor release in 2023, na controversieel te zijn ontslagen en vervolgens opnieuw ingehuurd door Disney. Samen met Gunn maakten Guardians of the Galaxy Chris Pratt tot een ster voor zijn hoofdrol als Peter Quill / Star-Lord, en sindsdien heeft hij de rol drie keer hernomen.
Tijdens een uitgebreide Q & A-sessie op zijn Instagram-verhalen, werd Gunn door een fan gevraagd of er nog een bekende acteur, auditie had gedaan voor de rol van Star-Lord. Gunn zei dat hij nooit iets zou zeggen als de acteur het nog niet had onthuld, maar bevestigde dat Howerton, die er eerder over heeft gesproken, zijn tweede keuze was voor de rol achter Pratt.
Howerton reageerde daarop en zei dat het "nog steeds pijn doet" om te weten dat hij het met zo'n kleine marge heeft gemist. 
Het lijdt geen twijfel dat de acteur de perfecte combinatie van charme en sarcasme heeft om goed te worden gebruikt in een van Gunns films, dus hopelijk kunnen ze in de toekomst ergens aan samenwerken.

Laat een reactie achter

Back to the top