GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Iconische auto-tentoonstelling in Niel

Dan hebben wij van Lowland Geeks een leuke tip!
In Niel, loopt nog tot en met morgen een tentoonstelling in het Moviecar Warehouse in de Galileilaan 92.
Deze tentoonstelling is van autoverzamelaar Chris Charlier en hij stelt zijn replica van iconische filmwagens tentoon.

Van de wagen uit ‘Charlie’s Angels’ over de Ferrari van ‘Magnum P.I.’ tot de Mini Cooper van ‘Mr. Bean’: allerlei wagens die je kent vanuit films en series, staan nu te bewonderen bij Chris Charlier.

De Nielenaar, die in het dagelijkse leven een limousineservice voor artiesten runt, is al jaren een gepassioneerd verzamelaar van zulke iconische wagens.
Omdat zijn werk door de coronacrisis volledig is stilgevallen, treedt hij nu met een aantal pronkstukken uit zijn collectie naar buiten, in de hoop daar een centje mee bij te verdienen.

Ook de afgelopen zomervakantie organiseerde Chris al een succesvolle tentoonstelling van de filmwagens. “Daar zijn toen ongeveer 1.200 bezoekers op afgekomen. Vooral de maand augustus was enorm populair. Daarom wou ik nu de tentoonstelling hernemen voor de kerstvakantie. Op die manier hoop ik gezinnen met kinderen een leuke, coronaveilige uitstap te kunnen aanbieden. Ik heb gezorgd voor zes nieuwe wagens en een verbeterde opstelling. Er zijn drankjes, hamburgers en hotdogs te verkrijgen via takeaway.”

De tentoonstelling is dagelijks geopend van 11 tot 18 uur.
De toegang bedraagt 10 euro, als je gek bent van auto's en films is dit een leuke aanrader!
Voor meer informatie kan je ook altijd de facebookpagina van Moviecar Warehouse Event Venue bezoeken!

Laat een reactie achter

Back to the top