GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Liam Neeson zegt dat hij zich terugtrekt uit actiefilms ... nadat hij toegaf dat hij in de wolken zou zijn voor Wonder Woman 3 en Obi-Wan Kenobi

Oscar-genomineerde Liam Neeson kondigde donderdag aan dat hij genoeg heeft van burgerwacht en van plan is zich terug te trekken uit het actiegenre na nog twee geplande actie-films.

Na Taken uit 2008 maakte de acteur een renaissance door met het spelen van variaties op de geharde held die op zijn eigen manier gerechtigheid zocht, van Non-Stop tot Cold Pursuit tot The Marksman van dit jaar. Maar Neeson zegt dat er een einde komt aan zijn actiefilmdagen.

"Oh, ja. Ik denk het wel," "Ik ben 68 en een half. 69 dit jaar. Ik ga er dit jaar nog een paar doen - hopelijk staat COVID ons toe - er zit er een paar in de pijplijn en dan denk ik dat dat het waarschijnlijk zal zijn. "

De Marksman cast Neeson als een ex-marinier die een teruggetrokken boer is geworden die een 11-jarige jongen moet beschermen tegen huurmoordenaars van het drugskartel. "Ik vind het heerlijk om ze te doen. Ik hou ervan jongens die half zo oud zijn, in elkaar te slaan", zegt hij, hoewel hij toegeeft dat hij iets van een openbaring had tijdens het filmen van zijn volgende film, Blacklight.

"Ik heb er net een afgemaakt in Australië en ik had een vechtscène met een kind - de lieve, lieve acteur genaamd Taylor - en halverwege het gevecht keek ik op, ik was buiten adem en het kostte hem geen cent, en ik zei: 'Taylor, welke leeftijd ben je?' Hij zei: '25. '' Neeson lacht, 'ik zei:' Dat is de leeftijd van mijn oudste zoon! ''

The Marksman speelt nu op plaatsen waar het kan in cinema, terwijl een andere film van Neeson een onverwachte streaminghit is geworden, omdat veel mensen nog steeds thuis vastzitten te midden van de aanhoudende pandemie. De thriller uit 2011, Unknown, waarin Neeson een professor speelt wiens identiteit is gestolen, werd onlangs de meest bekeken film op Netflix.

"Ik ben blij, want ik vond het een best coole film", zegt hij. "In feite proberen we een tv-serie te krijgen die gebaseerd is op het uitgangspunt van het verhaal van Unknown" - hij zou deze keer de actie uitzitten, in plaats daarvan optreden als uitvoerend producent - "dus het is erg vleiend en was fijn om te horen dat mensen deze film na 10 jaar hebben ontdekt. ​​"

Ondertussen, hoewel Neeson eerder vertelde dat hij klaar is met superheldenfilms (zeggend: "Ik heb geen zin om elke dag drie uur naar de sportschool te gaan om mezelf op te pompen in een pak met klittenband met een cape."), Voeren fans campagne voor hem om zijn rol als Zeus uit Clash of the Titans in Wonder Woman 3 te hervatten.

'Ik ben erg gevleid!' zegt hij, voordat hij het afwijst: 'Ik was me er niet van bewust dat de oude Griekse goden in Wonder Woman verschenen. Ik moet tot mijn grote ergernis zeggen dat ik geen enkele Wonder Woman-films heb gezien.' "Ik zal mijn agent bellen!"

Zou jij graag Liam Neeson ziet terugkeren als Zeus?

P.S: als je een fan bent van Wonder Woman vergeet dan zeker niet om eens een kijkje te nemen naar onze webshop, we hebben verschillende Wonder Woman boeken!

Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top