GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

The Muppet Show: Disney + zet disclaimers voor bepaalde afleveringen vanwege aanstootgevende inhoud.

Vorige week was een goede week voor fans van de originele The Muppet Show, met niet alleen de eerste drie seizoenen, maar ook de seizoenen 4 en 5 (de twee seizoenen die nog nooit eerder op home entertainment zijn uitgebracht) die op vrijdag hun debuut maakten op Disney +.

Maar kijkers merkten bij verschillende afleveringen iets nieuws op: een waarschuwing dat het volgende avontuur met Kermit the Frog, Miss Piggy en de bende aanstootgevende inhoud zou kunnen bevatten. Op het eerste zicht misschien verrassend, gezien het feit dat de creaties van Jim Henson bekend staan ​​om hun diversiteit, acceptatie en een diepere waardering voor de culturen om ons heen.

Maar je hebt ook voorbeelden zoals de beroemde countryzanger Johnny Cash die optreedt voor een confederale vlag, evenals enkele pijnlijk verouderde raciale en etnische stereotypen en andere voorbeelden. In ieder geval zijn de fans tevreden om terug naar de originele serie van de muppets te kunnen zien!

"Het wordt geweldig om oude fans te verwelkomen, en om een ​​nieuwe generatie fans de kans te geven om te zien hoe we aan onze start zijn gekomen, hoe Miss Piggy een ster werd en nog veel meer", zei Kermit the Frog in een verklaring toen het nieuws werd bekendgemaakt. "Vandaag kan ik met trots zeggen: 'It's time to play the music, light the lights and meet the Muppets on Disney Plus tonight!' wat Statler en Waldorf betreft, de twee oude kerels op het balkon, kan ik alleen maar toevoegen: 'Sorry, jongens, maar ... daar gaan we weer.'

Laat een reactie achter

Back to the top