GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

bespaar op je energierekening met een slimme thermostaat!

Wil je deze winter een gemakkelijke én slimme manier om je verwarmingskosten te verlagen? Overschakelen naar een slimme thermostaat is misschien wel iets voor jou!

De temperaturen bereiken regelmatig het vriespunt deze maanden en dan moeten we de verwarming weer aanzetten.

Ik vind het echter super vervelend om altijd naar die thermostaat aan de muur te gaan en al die aparte radiatoren te gaan aanzetten en afzetten. Zo kwam ik vaak thuis in een snikheet huis na een dag te werken omdat ik de verwarming was vergeten uit te zetten. Ik dacht, dit kan beter! 

Het is nu iets meer dan jaar geleden dat ik de slimme thermostaat van Tado heb geïnstalleerd, samen met 4 slimme radiatorknoppen van Tado.

Na 1 jaar is onze energierekening gezakt van €134 naar €116 en hebben wij €452,57 teruggekregen. Onze investering in Tado hebben we dus op 1 jaar al terug verdiend!

Nu zijn we ook nog via de Mobile Vikings Deal voor mijnenergie.be overgestapt naar een andere energieleverancier en zullen we binnenkort nog maar €94,57 betalen per maand. Een besparing dus van €39,43 per maand of €473,16 op jaarbasis en 14 Viking punten erbij :-).

Tado is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant én Apple Homekit. Tado past dus naadloos in elke smarthome setup!

 

Wat zijn de voordelen?

Geld besparen
De belangrijkste reden waarom veel mensen overstappen op een slimme thermostaat, is om geld te besparen. Het programmeren van een slimme thermostaat is eenvoudig en heeft veel ingebouwde instellingen. Na verloop van tijd kan een slimme thermostaat je helpen geld in jouw portemonnee te houden en jouw energiebesparing te maximaliseren door jouw gewoontes en routines te leren, zodat hij jouw energieverbruik automatisch kan aanpassen zonder dat je er zelfs maar iets voor moet doen.

Toegang op afstand
Bij een handmatige thermostaat moet je thuis zijn om eventuele wijzigingen in de temperatuur door te voeren. Dus als je vergeet jouw systeem uit te schakelen voordat je vertrekt, betaal je om een ​​leeg huis te verwarmen. Met een slimme thermostaat stel je de temperatuur overal in via een app op je smartphone of tablet.

Een comfortabeler huis
Als je meer controle hebt over de temperatuur in je huis, kan je ervoor zorgen dat jouw huis altijd comfortabel is. Dit betekent dat als je de hele dag weg bent geweest en op een koude nacht op weg bent naar huis, je je huis kunt voorverwarmen en het lekker warm kunt hebben als je daar aankomt door de geofencing feauture.


Informatie over energieverbruik om nog meer te besparen
Met een slimme thermostaat kan je je energieverbruikshistorie inzien. Dit laat je zien hoe vaak en hoe lang je systeem heeft gedraaid, zodat je keuzes kan maken over je schema en temperatuurvoorkeuren om nog meer te besparen op je volgende energierekening!

 

Bron: MCE Clean Energy

 

Momenteel loopt er een promotie bij Vanden Borre voor Tado

€198,75 ipv €349,00 voor:

- De Tado slimme thermostaat V3+ 
- De Tado internetbridge
- 2x slimme radiatorknoppen
Ben je bij Mobile Vikings? Dan krijg je nog vikingpunten ook!

Laat een reactie achter

Back to the top