GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Amazon's Bliss-trailer lijkt Owen Wilson's raarste film ooit!

Owen Wilson is sinds 2017 niet meer in een film verschenen, 2021 markeert de terugkeer van de ster naar filmgebied, en het eerste van deze nieuwste projecten is Bliss, dat op weg is naar Amazon Prime.

Afgaande op de trailer die is uitgebracht, ziet Bliss eruit alsof het Wilsons raarste film tot nu toe gaat worden. In juni 2019 werd aangekondigd dat Owen Wilson naast Salma Hayek in Bliss zou schitteren, dit is onze eerste blik op het bizarre uitgangspunt, dat simulatie combineert met de werkelijkheid.

De trailer van Bliss begint met Greg (Owen Wilson) die vertelt over een visioen dat hij steeds ervaart van een mysterieuze plek en een vrouw, die beide echt aanvoelen. Pas wanneer Greg eindelijk deze vrouw ontmoet, Dr. Isabel Clemons (Salma Hayek), ontdekt hij de waarheid: zijn saaie en hectische bestaan ​​is een simulatie, en het echte leven is veel kleurrijker en aangenamer. Het doel van de simulatie is om waardering te genereren voor de echte wereld. Bovendien zijn Greg en Isabel in deze lelijke simulatie in staat tot ongelooflijke prestaties, zoals het verplaatsen van objecten met hun geest.

Bliss markeert ook Owen Wilson's tweede streaming-rol van 2021. Wilson verschijnt in de Loki-serie van Disney + als Mobius M.Mobius, een lid van de Time Variance Authority, die de tijdlijn en het multiversum beheert. Dus met Bliss laten we Wilson een man spelen die verward is door zijn vreemde realiteiten, terwijl hij in Loki een man speelt die tijd en ruimte beschermt.

Hij heeft alle bases gedekt, nietwaar?

Het lowland Geeks team kan alleen maar wow zeggen;-)

Laat een reactie achter

Back to the top