GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Black Panther Regisseur Ryan Coogler ontwikkelt Wakanda-serie voor Disney +

Black Panther regisseur Ryan Coogler zal een Wakanda-serie ontwikkelen, als onderdeel van de vijfjarige deal tussen zijn Proximity Media-bedrijf en Disney.

Ryan Coogler teased Marvel's Black Panther-fans met wat er zal komen: "We kijken ernaar uit om via de Disney-platforms te leren, te groeien en een relatie op te bouwen met publiek over de hele wereld. We zijn vooral verheugd dat we onze eerste sprong zullen wagen met Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso en hun partners. bij Marvel Studios, waar we nauw met hen zullen samenwerken bij geselecteerde MCU-shows voor Disney +".

We zijn al in de mix bij een aantal projecten die we niet kunnen wachten om te delen, "verklaarde Ryan Coogler namens Proximity Media." Marvel en Disney bevinden zich in een soort hachelijke situatie sinds Black Panther-ster Chadwick Boseman afgelopen herfst stierf. Boseman's dood was zo plotseling en onverwachts dat het de studio achterliet op zoek naar wat te doen met Black Panther II - en de franchise als geheel.

Marvel Studios heeft bevestigd dat Boseman niet zal worden gerecast in de volgende Black Panther-film, wat leidt tot allerlei fan-theorieën over hoe de MCU de afwezigheid van T'Challa zal verklaren. Deze Kingdom of Wakanda-serie voegt een nieuwe laag toe aan de franchise, omdat het enkele ondersteunende personages van Black Panther een grotere setting biedt om in te schitteren!

Marvel's Black Panther II staat gepland voor 8 juli 2022 in de bioscopen. Wakanda forever!

Laat een reactie achter

Back to the top