GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

‘Brooklyn Nine-Nine’ eindigt met seizoen 8 op NBC

 "Brooklyn Nine-Nine" loopt voor de tweede keer ten einde. NBC heeft donderdag aangekondigd dat het komende seizoen 8 van de comedyserie het laatste zal zijn. De show werd voor de eerste keer geannuleerd na vijf seizoenen bij Fox in 2018, daarna pikte NBC datzelfde jaar de serie op voor een zesde seizoen.

De komedie speelt zich af in een politiebureau in Brooklyn, met Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Dirk Blocker en Joel McKinnon Miller. Seizoen 8 zal bestaan ​​uit 10 afleveringen.

De show werd oorspronkelijk verlengd voor een achtste seizoen in 2019, maar de pandemie heeft de productie belemmerd. Seizoen 8 wordt uitgezonden als onderdeel van het seizoen 2021-2022. De serie won in 2014 de Golden Globe voor beste comedyserie, en Sandberg won ook voor beste acteur in een komedie.

Andre Braugher heeft doorheen de serie 4 Emmy nominaties verdiend. "Ik ben NBC en Universal Television zo dankbaar dat ze ons hebben toegestaan ​​deze personages en onze fans het einde te geven dat ze verdienen", aldus producent Dan Goor. Ik voel me ongelofelijk gelukkig dat ik acht seizoenen met deze geweldige cast en crew heb gewerkt.​Ik weet dat sommige mensen teleurgesteld zullen zijn dat het zo snel afloopt, maar eerlijk gezegd ben ik dankbaar dat het zo lang heeft geduurd."

We gaan ze missen!

Laat een reactie achter

Back to the top