GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Chris Evans keert terug naar Marvel als Captain America (Gerucht!!)

Chris Evans keert naar verluidt terug in de rol van Captain America nadat men grotendeels dacht dat hij ermee klaar was na Avengers: Endgame. De acteur is in gesprek met Marvel Studios om een ​​deal af te sluiten die hem opnieuw zou aankleden. Het is nog niet bekend of de deal tussen Evans en Marvel Studios is gesloten.

Evans zal naar verwachting terugkeren in ten minste één Marvel-accommodatie en de deal laat de deur open zodat hij later in een andere film kan verschijnen. Het rapport wijst erop dat Evans de rol opnieuw vertolkt in een ondersteunende hoedanigheid, niet als een op zichzelf staande Captain America-film, in de trant van hoe Robert Downey Jr. Iron Man speelde in Captain America: Civil War en Spider-Man Homecoming.

Marvel heeft geen commentaar gegeven op het feit dat Evans terugkeert naar de rol.
Evans had eerder aangegeven dat hij klaar was met het spelen van Captain America nadat het verhaal van het personage schijnbaar was vervuld aan het einde van Avengers: Endgame. "Het was een geweldige run en we gingen zo hoog uit dat het naar mijn mening riskant zou zijn om het opnieuw te bezoeken. Het was zo'n goede ervaring en ik denk dat het beter zo kan blijven", zei Evans in mei.

In zijn laatste optreden gaf Evans als Captain America het schild (en de mantel) aan Anthony Mackie's Sam Wilson. Marvel brengt Falcon en The Winter Soldier op Disney + in maart, een productie die al is ingepakt.
Hoe Captain America en Evans in de uitgestrekte puzzel van Marvel Studios en Marvel Cinematic Universe zullen passen, valt nog te bezien.

De studio heeft tientallen projecten die de komende jaren in bioscopen en Disney + te zien zullen zijn.
Evans zou een versie van Cap kunnen spelen die terugreist naar de huidige tijd of een versie van Cap die in het verleden leeft en de wereld moet beschermen.

In ieder geval zijn we alvast benieuwd!

Laat een reactie achter

Back to the top