GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Chris Evans reageert op geruchten over zijn potentiële terugkeer in the MCU.

Toen we Steve Rogers voor het laatst zagen in het Marvel Cinematic Universe, was het tijdens Avengers: Endgame, toen de voormalige Captain America besloot om zijn leven te leiden met zijn geliefde Peggy Carter, waardoor de tijdlijn waar ze met iemand anders trouwde effectief werd gewist -en hij verscheen als een oude man, nadat hij een normaal leven had geleefd.

Een gerucht leek dit in twijfel te trekken, met vermeldingen van Evans die mogelijk zou terugkeren voor nog minstens één film. Evans heeft deze geruchten echter zelf laten rusten met een bericht op zijn Twitter-account.

Chris Evans gooide 3 woorden op zijn twitter: News to me.

Volgens bronnen die met Deadline spreken, zal Evans terugkeren als captain america voor toekomstige MCU-projecten. Insiders beweren dat de deal op het punt staat te worden gesloten en dat de acteur in nog een Marvel-project zal verschijnen met de optie voor meerdere projecten hierachter. Als Evans hiervan echter niet op de hoogte is, lijkt het onwaarschijnlijk dat dit daadwerkelijk gebeurt.

Als Captain America ooit terugkeert, moeten fans niet verwachten dat een jonge Captain America opnieuw verschijnt - tenzij het een flashback-reeks is of een optreden in de Disney + -serie Loki, die zal plaatsvinden vóór de gebeurtenissen van Endgame en ook meerdere tijdlijnen beslaat en universums.

De kans op een vierde Captain America-film is uitzonderlijk klein met Evans in de hoofdrol , vooral omdat hij aan het einde van Endgame de fakkel doorgaf aan Sam Wilson. Evans zou echter dezelfde soort rol kunnen vervullen als Robert Downey Jr. deed in Spider-Man: Homecoming als mentor voor de volgende persoon Wilson.

Laat een reactie achter

Back to the top