GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Chris Pratt is vertrokken naar Australië om zijn rol in Thor: Love & Thunder te filmen.

Tijdens een inzamelingsactie op oudejaarsavond zei Chris Pratt dat hij begin januari naar Australië zou gaan voor zijn rol in de 4de Thor film.

De film zal ook Jane Foster (Natalie Portman) terugbrengen voor een verhaal dat elementen bevat van de reeks waarin Foster de krachten van Thor verkrijgt terwijl zij tegen kanker vecht.
Meerdere andere rollen zoals valkyrie(Tessa Thompson), zullen ook terugkeren voor de film.

Op dit moment is het onduidelijk hoe groot de rol van Pratt in Thor: Love&Thunder zal zijn, wat betekent dat het gewoon een cameo-optreden of een grote bijrol kan zijn.

Het reisschema van Pratt betekent dat hij waarschijnlijk pas eind januari nodig zal zijn op de set. Reizigers naar Australië moeten zichzelf 14 dagen isoleren, iets wat Pratt zal moeten doen om ervoor te zorgen dat hij geen drager van het coronavirus is.
Dat zou betekenen dat hij pas in de tweede helft van januari zijn hotel zou kunnen verlaten, waardoor hij tegen het einde van de maand op de set zou staan.

Gezien de quarantainebeperkingen die nodig zijn om in Australië te filmen, is het mogelijk dat Pratts rol in Thor: Love and Thunder meer is dan een cameo(dit zijn natuurlijk maar speculaties).
Zie jij ernaar uit om Chris Pratt terug Star-Lord te zien spel in the MCU?

Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top