GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De allereerste animatie Asterix serie is besteld door Netflix!

Na 60 jaar, 38 strips (met een 39e onderweg later dit jaar) in 111 talen en dialecten, en 15 speelfilms, gaan Asterix, Obelix en Idefix, waar de franchise nog nooit eerder is geweest - naar het kleine scherm als een geanimeerde serie.

De 3D-animatieserie, die op netflix zal verschijnen in 2023, wordt geproduceerd in Frankrijk en is gebaseerd op "De strijd van de stamhoofden", waar de Romeinen (na een gestage stroom van vernederingen met dank aan Asterix en zijn dorpsploeg) een vechtpartij organiseren tussen rivaliserende Gallische leiders en de druïde proberen te ontvoeren samen met zijn broodnodige toverdrank.

Voor Netflix is het project een kans om een ​​geliefde franchise in een heel nieuw daglicht te stellen voor een geheel nieuw publiek. "Wij zijn verheugd om Asterix, Obelix en Idefix voor te stellen aan een hele nieuwe generatie fans over de hele wereld."

Nostalgisch! Mijn favoriete Asterix en Obelix film was: Asterix en de 12 werken! Fantastisch dat de franchise een vervolg krijgt in 2023!

Laat een reactie achter

Back to the top