GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De Batman-speelfilm die uitkomt in 2022, krijgt een tv-serie spin-off!

De spin-off verkent en onderzoekt de geschiedenis van corruptie in Gotham en neemt een diepe duik in de door misdaad geteisterde stad die in de film wordt bedreigd door de gangster Oswald Cobblepot (Colin Farrell), Femme fatal Catwoman (Zoe Kravitz) en de gemaskerde seriemoordenaar de Riddler (Paul Dano).

De naamloze spin-off speelt zich af in de wereld van de opkomende Batman film, en zal draaien om de door corruptie geplaagde Gotham City Police Department. De prequel, die zich afspeelt in "Year One" van de carrière van Batman (Robert Pattinson) in de misdaadbestrijding, onderzoekt de nieuwe wereld die voor de speelfilm is gecreëerd "in het soort diepgang en detail dat alleen een lang formaat kan betalen", Zei Reeves(regisseur van de Batman-film, en bedenker van deze opkomende tv-serie) bij de aankondiging van de titelloze serie in juli.

"Het idee van de serie was een verhaal waarin Gotham zo'n diepgaande corruptie heeft, en dan het idee dat we een serie kunnen maken die dieper ingaat op een aspect ervan, in dit geval de corrupte politie. En de innerlijke werking van de stad, 'zei Reeves over de GCPD serie tijdens het DC FanDome-evenement van afgelopen zomer. "Het idee is dat we teruggaan naar Year One, en Year One is het begin van de opkomst en is de eerste verschijning van deze gemaskerde burgerwacht(Batman) die de stad begint te verontrusten, je begint het verhaal te zien vanuit het oogpunt van deze corrupte agenten en een in het bijzonder, het verhaal is eigenlijk een strijd om zijn ziel. "

De serie zal uitgebracht worden op HBO Max.
Momenteel zijn er nog geen concrete details bekend over casting en data wanneer de serie uitkomt.

Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Laat een reactie achter

Back to the top