GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De Flash-film cast Supergirl!

De Flash-filmregisseur Andy Muschietti kondigt aan dat Sasha Calle is gecast als de DC-superheld Kara Danvers oftewel Supergirl in de DCEU.
Sasha Calle zal Supergirl spelen, en ze zal debuteren in de The Flash-film van Ezra Miller. Warner Bros en DC Films hebben de afgelopen jaren geprobeerd een solofilm voor de Scarlet Speedster van de grond te krijgen. Na het verlies van meerdere regisseurs, is Andy Muschietti van 'IT' aan boord om de film te regisseren.
Het gerucht gaat dat de film de beroemde verhaallijn van Flashpoint in een bepaald opzicht zal integreren. DC haalde de krantenkoppen in 2020 toen werd aangekondigd dat Michael Keaton terugkeerde om Batman te spelen in The Flash. Zijn terugkeer geeft aan hoe de film de mogelijkheden van het multiversum verkent, maar hij zal ook nog steeds verbonden zijn met de belangrijkste DCEU-tijdlijn.
Ben Affleck zal ook Batman opnieuw spelen in The Flash, en oudere iteraties van de film leidden tot geruchten dat Aquaman of Wonder Woman ook zouden verschijnen. De nieuwste DC-superheld die zich bij The Flash voegt, is Supergirl.
In een nieuwe Instagram-post kondigde Andy Muschietti aan dat Supergirl in The Flash verschijnt. Ze zal niet alleen haar DCEU-debuut maken in de film, maar Sasha Calle is al gecast om haar te spelen.
Calle is vooral bekend van haar rol in The Young and the Restless.
Zie jij ook uit naar The Flash? Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top