GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

De Mortal Kombat-filmtrailer is er! en het is awesome!

De nieuwe filmtrailer van Mortal Kombat is officieel uitgebracht: De beelden zijn opmerkelijk gewelddadig en laten zien hoe de slechterik Sub Zero ledematen afscheurt terwijl hij op Cole Young jaagt, een hoofdrolspeler met een speciale moedervlek die gedoemd is te vechten in een speciaal toernooi genaamd Mortal Kombat;-)

Andere personages die optreden zijn Scorpion, Sonja Blade en Raiden, terwijl er knipoogjes zijn naar enkele iconische dodelijke slachtoffers, zoals Lui Kang die in een vuurdraak verandert. Regisseur Simon McQuoid loog niet toen hij teasde dat de film gore zou bevatten en een R-rating zou krijgen.

De Mortal Kombat-trailer lekte online voordat hij officieel werd vrijgegeven, waardoor de impact enigszins werd weggenomen. Nog voordat de trailer werd uitgebracht, vertelde Shang Tsung-acteur Chin Han over het naar het grote scherm brengen van de iconische slechterik. "Het personage blijft trouw aan het bronmateriaal. Hij eet zielen en is een shapeshifter maar hij heeft ook deze onstuitbare honger die hem tot een natuurkracht maakt."

Kijk jij uit naar de reboot? Let us know!

Via onderstaande link kan je de trailer bezien:

https://www.youtube.com/watch?v=NYH2sLid0Zc

Laat een reactie achter

Back to the top