GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Deadpool 3 zal plaatsvinden in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en toch R-Rated blijven!

Voor de gehele film-industrie was 2020 een rampzalig jaar en dat was het ook voor de Marvel films, het was de eerste keer sinds 2010 dat we een jaar hadden zonder een nieuwe Marvel blockbuster.

Nu 2021 veel beter wordt voor de franchise, zijn alle ogen gericht op de toekomst van onze geliefde helden(oud en nieuw). Dit geldt ook voor Deadpool, nu Disney de rechten heeft verdiend op de "Merc with a mouth", en Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, heeft bevestigd dat de volgende film van de (anti)held de R-rating zal behouden in hun universum.

Deze laatste update kwam van Collider toen Kevin Feige interviews afnam voorafgaand aan de Disney + première van WandaVision. Daar vertelde de producer over de opkomende productie van Deadpool 3, en hij bevestigde dat ster Ryan Reynolds helpt bij het overzien van het script.
"Het krijgt de rating R en we werken momenteel aan een script en Ryan houdt momenteel toezicht op een script", vertelt Feige.
"Het gaat dit jaar niet filmen. Ryan is een erg drukke, erg succesvolle acteur. We hebben al een aantal dingen aangekondigd die we nu moeten maken, maar het is spannend dat het begonnen is.

Deadpool is een heel ander type personage in de MCU, en Ryan is een natuurkracht, wat gewoon geweldig is om te zien hoe hij dat personage tot leven brengt. "

Het is duidelijk dat fans echt gehyped zijn om Deadpool de MCU te zien betreden, en het is goed om te weten dat Reynolds nauw betrokken is bij de transitie van de held.
Deze R-rating geeft Deadpool de ruimte die hij nodig heeft om zichzelf te zijn, dus fans zijn er zeker van dat de MCU niet weet wat hem overkomt als Wade Wilson aanklopt.

En om eerlijk te zijn, we zouden het niet anders willen!
Er gaan ook veel speculaties de ronde dat Ryan reynolds als Deadpool de cameo rol van Stan Lee zou kunnen overnemen. De Metaness van deadpool speelt wellicht een grote rol hierbij.

Kijk jij uit naar Deadpool 3?
Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Back to the top