GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Matt Damon, Luke Hemsworth en Sam Neill zullen terug te bewonderen zijn in Thor: Love and Thunder!

Het filmen is in volle gang voor de Marvel-kaskraker Thor: Love and Thunder, die de productie naar Sydney heeft verplaatst.
Vorige week dinsdag waren de sterren Matt Damon, Luke Hemsworth en Sam Neill hard aan het werk om scènes op te nemen voor de franchise op een uitgebreide set, genesteld op een klif in Little Bay.

Matt Damon, was vrijwel onherkenbaar in een lange, golvende zwarte pruik, met lokken langs zijn schouders. Hij droeg een uitgebreide, futuristische outfit, die leek te bestaan ​​uit een groen jasje met gouden accenten en grote, puntige schouders.

Luke Hemsworth grote broer van Thor-ster Chris Hemsworth, 37, was ook op de set, gekleed in volledige Thor-outfit, inclusief een pruik en nepbaard, leek Luke verbazingwekkend veel op zijn broer.
Sam Neill droeg ondertussen een wit overhemd, een roze jasje en een ooglapje, terwijl hij een flinke baard droeg.

De acteurs leken opgewekt terwijl de enorme productie om hen heen drukte.
Het lijkt erop dat in Thor 4 het 'spelen binnen een film'-concept zal hernemen dat verscheen in Thor: Ragnarok.
In de film uit 2017 heette het stuk 'The Tragedy Of Loki' en bevatte het dezelfde drie cameo's: Luke als Thor, Sam als Odin en Matt als Loki.

De Bourne Identity-acteur lijkt een vergelijkbare cameo te hebben in Thor: Love and Thunder, maar er gaan geruchten dat hij deze keer mogelijk een belangrijkere rol heeft. Een theorie die de ronde doet, is dat Thor misschien iemand nodig heeft om zich voor te doen als zijn overleden broer Loki, en hij het karakter van Matt oproept om dat te doen.

We kunnen alvast niet wachten:-)

Laat een reactie achter

Back to the top