GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Dwayne "The Rock" Johnson deelt zijn eigen oorsprongsverhaal met teaser voor Young Rock.

De ster van Hobbs & Shaw en Jumanji deelden een glimp van zijn aankomende NBC-serie die zijn verhaal zal belichten: van zijn worsteldagen tot zijn opkomst in Hollywood. De korte teaser geeft fans een blik op Adrian Groulx en Bradley Constant die beide de jongere zelf van de Rock spelen op respectievelijk 10 en 15 jaar oud.

"Dames en heren, hier is je eerste blik op @nbcyoungrock", schreef Johnson op Instagram. 'Ik wou echt dat mijn vader erbij was om deze te zien. Maaaaan, hij zou trots zijn geweest. "

Terwijl de eerste blik Johnson's middelbare schooldagen en kinderjaren teased , geeft het fans ook een glimp van de integrale personages en figuren die the rock, hielpen beroemd te worden, waaronder zijn vader, Rocky Johnson (gespeeld door Joseph Lee Anderson).

Terwijl Young Rock kijkers meeneemt naar het verleden van de acteur, voorspelt het ook zijn toekomst, inclusief zijn tequila-onderneming.

"Ik was duidelijk de puberteit aan het schoppen toen ik 15 jaar oud was en werd een tequila-tycoon tegen de tijd dat ik 10 was," voegde Johnson eraan toe. "Ik kan niet wachten om jou en je gezin een beetje aan het lachen te maken en een aantal levenslessen te delen die ik gaandeweg heb geleerd."

Young Rock gaat in première op NBC op 16 februari. De pilot is mede geschreven door Nahnatchka Khan en Fresh Off the Boat co-executive producer Jeff Chiang

Ga jij kijken?
Klik op onderstaande link voor de trailer te zien!

https://www.youtube.com/watch?v=f8vR5DS_5JE

Laat een reactie achter

Back to the top