GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Galaxy Quest-sequel is nog in de maak, zegt Sigourney Weaver

Sommigen beweren dat Galaxy Quest de beste Star Trek-film is die Star Trek nooit heeft gemaakt. Het verhaal van een groep tv-acteurs in een geannuleerde sci-fi-serie die door buitenaardse wezens wordt gerekruteerd om op een echte missie te gaan blijft geweldig!

Enkele jaren geleden wilde Amazon Galaxy Quest nieuw leven inblazen als een tv-serie, maar toen stierf castlid Alan Rickman onverwachts, en dus stopte de serie met vooruitgaan. Echter, zoals de meest iconische zin van de film: "Never give up, Never surrender", lijkt het erop dat er nog steeds plannen zijn voor een sequel.

"Het zal het verhaal zijn van de oude oude Galaxy Questers die in deze serie worden gebracht met een andere jonge cast", zei Sigourney Weaver. "Ik heb ze niet gelezen, dus ik weet de details niet, maar ik denk dat iedereen in Galaxy Quest zou graag meedoen, want het was zo'n geweldige ervaring voor ons. Hoe ze iemand zullen vinden om de rol van Alan(Rickman) te spelen, weet ik niet, maar ik denk dat ze een heel goed idee hebben van wie ze het moeten doen. Hij is onvervangbaar, voor eeuwig. Ik denk dat er misschien goed nieuws op dat front is, maar ik heb er in deze zes maanden niets van gehoord, dus wanneer het gaat gebeuren, weet ik niet zeker."

Never give up, Never surrender!

Laat een reactie achter

Back to the top