GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Gerucht: Batman The Animated Series sequel in ontwikkeling bij HBO Max!

Een Batman: The Animated Series-vervolg is mogelijk in ontwikkeling bij HBO Max. Althans volgens Kevin Smith en zijn Fatman Beyond-co-host Marc Bernardin die beweerde het nieuws te hebben gehoord van een aantal zeer betrouwbare mensen.

"Het gerucht gaat dat HBO Max bezig is met het maken van een Batman: The Animated Series-vervolg", zei Bernardin tegen Smith, die meedeed door te zeggen dat hij een soortgelijk gerucht had gehoord. een maand geleden uit een zeer betrouwbare bron.

"Ik denk dat dat echt is," vervolgde Smith. "Ik denk niet dat dat een gerucht is ’, Ik denk dat dat gaat gebeuren. Hoe f ** king geweldig zou dat zijn, want je kunt gewoon letterlijk oppakken en doorgaan. Het is niet zo van, ‘oh we moeten uitleggen waarom iedereen ouder is’, het is een f ** king animatie man, dus je kunt meteen teruggaan naar die geweldige verdomde verhalen.

Nogmaals, dit is voorlopig allemaal weinig meer dan een gerucht, maar het is logisch dat HBO Max de zeer populaire (en nog steeds vrij verbazingwekkende) animatieserie zou voortzetten op zijn streamingplatform.

"Dat is voor mij een no brainer," vervolgde Smith, "je hebt HBO Max, je doet al die geweldige Harley Quinn-show, je drukt geld af als je teruggaat naar Batman: The Animated Series. Je kunt de erfenis niet verknoeien, dat is verdomd zeker. Je weet wat ik bedoel, het is niet zoiets als ‘oh ze gingen terug en deden het opnieuw en nu is het verpest’, zoals sommige mensen dachten over Twin Peaks. Je kunt het niet verneuken, er is geen reden om het niet te doen, zolang je de belangrijkste creatieve componenten hebt, zolang Bruce Timm erbij betrokken is, erbij wil zijn. Verdomme, ga ervoor in hemelsnaam. "

Voor degenen die niet bekend zijn met de show, hier is de samenvatting van het plot van Batman: The Animated Series, het was een Emmy Award-winnende animatieserie die liep van 1992 tot 1995 op FOX Kids, waarmee in feite de DCAU begon. De serie concentreerde zich op de heldendaden van Batman en zijn kruistocht tegen onrecht in het hedendaagse Gotham City, een donker, gotisch, door misdaad geteisterde stad.

De show bevatte de stemtalenten van Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als de Joker (naast vele anderen), zij hebben hun rol in verschillende filmspin-offs en videogames later opnieuw opgenomen.

Zie jij het graag gebeuren? Laat het ons weten, wij zouden het in ieder geval fantastisch vinden!

Laat een reactie achter

Back to the top