GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Ghostbusters: Afterlife heeft een nieuwe griezel onthuld

In Ghostbusters: Afterlife zal er een blauw blobachtig monster genaamd Muncher de opvolger worden van Slimer!

Het komende vervolg, Ghostbusters: Afterlife, zal het publiek zeker kennis laten maken met een hele reeks nieuwe geesten en geesten, die allemaal klaar zijn om te terroriseren. Hoewel we nog niet veel van deze nieuwe monsters hebben ontmoet, heeft een van die griezelige kruipers: Muncher ,zijn debuut gemaakt op een vrij onconventionele manier, namelijk via een recente aflevering van MasterChef Junior: Spanje.

Muncher, een blauw klodderachtig monster met zes ledematen en een ongemakkelijke blik op zijn gezicht, lijkt in dezelfde geest te zijn ontworpen als de iconische groene kwelgeest, Slimer, uit de originele Ghostbusters-film uit 1984.

Ghostbusters: Afterlife speelt zich dertig jaar na het vervolg Ghostbusters II uit 1989 en volgt een gezin dat naar een klein stadje verhuist, waar ze ontdekken dat ze verbonden zijn met het originele Ghostbusters team. Nadat ze uit hun huis zijn gezet, verhuizen twee kinderen en hun alleenstaande moeder naar een boerderij in Summerville, Oklahoma, geërfd van hun overleden grootvader. Wanneer de stad een reeks onverklaarbare aardbevingen meemaakt, ontdekken de kinderen de link van hun familie met de originele Ghostbusters, die een soort mythe zijn geworden, aangezien velen de gebeurtenissen van de 'Manhattan Crossrip van 1984' allang zijn vergeten, en de geheime erfenis die hun grootvader achtergelaten.

Momenteel staat de releasedatum van de film op 11 november (in amerika). Internationaal is nog niet bekend.
Wij kunnen alvast niet wachten !

Laat een reactie achter

Back to the top