GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Het gerucht gaat dat Krysten Ritter zal terugkomen als Jessica Jones in de opkomende She-Hulk serie!

Nu fans van het Marvel Cinematic Universe 2020 zonder gloednieuwe content hebben gezeten, blijven de geruchten draaien - misschien zelfs meer dan ooit tevoren. Terwijl Marvel Studios fase vier van de MCU ingaat, heeft de door Kevin Feige geleide Franchise de mogelijkheid om nu ook om diepere, personagestuurde, lange verhalen te ontwikkelen, dankzij de introductie van Disney +.

Een van die verhalen is She-Hulk, een opkomende serie die Jennifer Walters naar de MCU zal brengen, gespeeld door Tatiana Maslany. Weken nadat Feige zelf bepaalde personages had geplaagd, die in de serie zouden kunnen verschijnen vanwege de rechtszaal-aard van de show, suggereert een prominent gerucht dat online circuleert, dat Krysten Ritter binnenkort zou kunnen terugkeren als Jessica Jones - een rol die ze eerder speelde in haar eigen Netflix reeks. Het gerucht komt van Twitter-scooper @danielrpk .

Dan is er het idee dat Ritter zelf schijnbaar tegen het idee is gekomen om de rol opnieuw op te nemen na drie seizoenen van haar eigen show, plus een hoofdrol in The Defenders. "Denk ik dat ik haar nog een keer zal spelen? Ik denk het niet, "vertelde Ritter in 2019 aan TVLine." Ik heb het gevoel dat ik haar heb gespeeld, weet je? Ik voel me er heel goed bij. Ik voel me goed als ik de deur sluit. "

She-Hulk heeft nog geen releasedatum gekregen van Disney + .

Zou jij haar graag zien terugkeren?
Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top