GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Invincible tv-show voegt Ezra Miller, Jon Hamm, en Mahershala Ali toe aan een al zeer indrukwekkende cast.

Deze nieuwe superheldenshow van Amazon Prime zal gebaseerd zijn op de gelijknamige strips die zijn gemaakt door Robert Kirkman en Cory Walker en geïllustreerd door Ryan Ottley.

De originele Invincible comic book run liep van 2003 tot 2017. Het stond ook bekend om zijn donkere toon qua geweld, dat intact zal blijven voor de show.

Afgelopen oktober heeft Amazon Prime de eerste trailer voor Invincible uitgebracht. De teaser liet shots uit de serie zien met een animatiestijl geïnspireerd op klassieke superheldencartoons, maar met een veel donkerdere toon.

Het vertelt het verhaal van Mark Grayson, een volkomen normale tiener wiens vader een beroemde superheld is. Kort na zijn zeventiende verjaardag begint Mark zijn eigen krachten te ontwikkelen en treedt hij in de leer van zijn vader.

In een recent panel als onderdeel van CCXP 2020 kwamen de cast en crew van Invincible samen om een ​​nieuwe castingaankondiging te delen.

Amazon had al aangekondigd dat Steven Yeun en J.K. Simmons de hoofdrolspelers in de serie zouden spelen evenals Zachary Quinto en Khary Payton als ondersteunende karakters.

In het panel werd onthuld dat verschillende andere prominente acteurs zich bij de cast van Invincible zouden voegen, waaronder Clancy Brown als Damien Darkblood, Djimon Hounsou als de Martian Emperor, Ezra Miller als D.A. Sinclair, Jeffrey Donovan als Machine Head, Nicole Byer als nieuwe personages Fiona en Vanessa, Jon Hamm als nieuw personage Steve, Jonathan Groff als Rick Sheridan en Mahershala Ali als Titan.

Invincible zal te zien zijn in 2021 op Amazon Prime als een 8delige tv reeks.

Indien je een idee wilt hebben van deze serie kan je op de onderstaande link klikken voor de trailer te bezien.

https://www.youtube.com/watch?v=JuMiq7eg91M

Laat een reactie achter

Back to the top