GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

John Cena's karakter uit The Suicide Squad (the peacemaker) krijgt zijn eigen tv-serie op HBO MAX

De cast van DC's Peacemaker TV-serie op HBO Max blijft groeien terwijl de productie nadert. In de spin-off van Gunn's The Suicide Squad speelfilm speelt  John Cena het titulaire personage, die zijn rol uit de film opnieuw vertolkt.

Onlangs meldde THR dat vier acteurs zich hadden aangesloten bij de cast van Peacemaker, die zich opmaken om deze maand in Vancouver met de productie te beginnen.

Lochlyn Munro, die tv-fans wellicht kennen van zijn rol als Betty Cooper's vader op Riverdale, is een van de nieuwe toevoegingen. Chukwudi Iwuji, Annie Chang en Christopher Heyerdahl zijn ook aan de cast toegevoegd.
Er is niet veel bekend over de plot van de serie, noch over de identiteit van deze nieuwe personages. Het enige dat bekend is over recente toevoegingen is dat Munro en Change detectives spelen, terwijl Heyerdahl iemand zal spelen met de rang van kapitein. Iwuji speelt een personage genaamd Clemson Murn.

Peacemaker gaat de oorsprong van Cena's personage onderzoeken, die volgende zomer voor het eerst in The Suicide Squad zal verschijnen. Volgens de beschrijving van de serie door HBO Max is Peacemaker iemand die "koste wat het kost in vrede gelooft - ongeacht hoeveel mensen hij moet doden om die te krijgen".

"Peacemaker is een kans om in de huidige wereldkwesties te duiken door de lens van deze superheld / superschurk / en 's werelds grootste douchebag", zei Gunn over de spin-offserie. "Ik ben verheugd om The Suicide Squad uit te breiden en dit personage uit de DC te halen. En natuurlijk is de kers op de taart weer met John, Peter en mijn vrienden bij Warner Bros. kunnen werken. "

Gunn zal alle acht afleveringen van de Peacemaker-serie schrijven en er ook een paar regisseren, waaronder de première. Zodra het werk aan Peacemaker is voltooid, gaat Gunn terug naar Marvel voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Kijk je uit naar de komende tv-serie van Peacemaker? Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top