GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Marvel Studios krijgt de rechten van The Punisher en Jessica Jones terug van Netflix!

De live-action-rechten op Jessica Jones en The Punisher zijn teruggekeerd naar Marvel Studios. De personages waren het onderwerp van enorm populaire shows, samen met Daredevil, Iron Fist en Luke Cage. Toen Disney plannen had onthuld om een ​​eigen streamingdienst te lanceren die Netflix zou evenaren, annuleerde Netflix al hun Marvel-titels.

De rechten op de personages bleven twee jaar bij Netflix nadat ze waren geannuleerd en dat venster is nu officieel gesloten, wat betekent dat Jessica Jones en Punisher nu in aanmerking komen voor gebruik door Marvel Studios. Omdat Jessica Jones en The Punisher de laatste shows waren die door Netflix werden geannuleerd, betekent dit dat alle Marvel-personages die een licentie hadden voor Netflix hun rechten zijn teruggedraaid naar Disney.

Het is onduidelijk of Marvel Studios de casts en personages van de Netflix-shows zal opnemen die afzonderlijk zijn ontwikkeld door Jeph Loeb en zijn Marvel TV-banner. De op Defenders gebaseerde shows blijven mogelijk niet op Netflix, aangezien de streamer geen exclusieve distributierechten voor de shows heeft. "Het is ongelooflijk hoeveel mensen op deze versie van Frank hebben gereageerd, en ik kan je niet vertellen hoeveel het voor mij betekent, omdat hij zoveel voor me betekent. Hij zit in mijn bloed, hij zit in mijn botten", zei Punisher ster Jon Bernthal in een interview op Geek House Show.

"Het gaat er dus niet om of we het doen, het gaat erom dat we het goed doen en de versie doen die de fans echt verdienen. We zullen zien. Ik bedoel, al die beslissingen worden genomen in kamers waar ik niet in ben uitgenodigd ... Maar Frank is er altijd, hij is altijd een deel van mij. En als we de oproep krijgen om te gaan, ben ik er klaar voor en zorg ik ervoor dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat we het goed doen."

Zie jij ernaar uit om al deze personages te zien terugkomen? Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top