GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Meer info over "The Suicide Squad" van James Gunn

HBO Max heeft vorige week de officiële synopsis voor "The Suicide Squad" uitgebracht, die je hieronder kunt lezen

Welkom in de hel, ook wel bekend als Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in The US of A. Waar de ergste superschurken worden vastgehouden en waar ze er alles aan doen om eruit te komen, zelfs lid worden van de supergeheime, super-schaduwrijke Task Force X. Vandaag's Suicide Mission?

Verzamel een verzameling criminelen, waaronder Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en ieders favoriete psychopaat, Harley Quinn. Bewapen ze vervolgens zwaar en laat ze (letterlijk) vallen op het afgelegen, door de vijand doordrenkte eiland Corto Maltese.

Trek door een jungle vol met militante tegenstanders en guerrilla-troepen, de Squad is op één zoek- en vernietigingsmissie met alleen kolonel Rick Flag op de grond om hen te laten gedragen en Amanda Wallers regeringstechnici in hun oren, die al hun bewegingen volgen. En zoals altijd, één verkeerde zet en ze zijn dood, als iemand weddenschappen aflegt, is het slimme geld tegen hen allemaal.

The Suicide Squad wordt op 6 augustus 2021 in de bioscoop uitgebracht in de Verenigde Staten, en digitaal op de streamingdienst HBO Max voor een maand vanaf diezelfde datum

Laat een reactie achter

Back to the top