GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Moon Girl cast Laurence Fishburne als Marvel's meest krachtige kosmische wezen!

Naast het produceren van Disney's aankomende animatieserie Marvel's Moon Girl en Devil Dinosaur, zal Laurence Fishburne een terugkerende rol in de show spelen als de Beyonder.

In de comics is de Beyonder een almachtige kosmische entiteit die vooral bekend staat om zijn rol als katalysator achter Marvel's iconische crossover Marvel Superheroes Secret Wars, waarbij hij meerdere superhelden en superschurken naar een verre planeet vervoert en ze dwingt om met elkaar de strijd aan te gaan.

Zijn personage was eerder te zien in animatie-reeksen van de Secret Wars-verhaallijn in Spider-Man: The Animated Series en Avengers: Secret Wars, ingesproken door Earl Boen in de eerste en Steven Webber in de laatste.

Het spelen van de Beyonder markeert de derde grote rol van Lawrence Fishburne in een Marvel-productie. Fishburne werkte eerst als de stem van de Silver Surfer in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, en speelde ook als Doctor Bill Foster in Ant-Man and the Wasp uit 2018, een voormalige collega van Hank Pym's van Project Goliath die in het geheim met Ava werkte.

Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur zal op Disney Channel verschijnen in 2022.

Laat een reactie achter

Back to the top