GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Spider-Man: No Way Home is officieel de titel van de derde film Spider-Man

No Way Home is de officiële naam van de derde film in de Spider-Man-trilogie met in de hoofdrol Tom Holland. De film zal op 17 december in de bioscopen verschijnen. Holland's Spider-Man klinkt alsof hij in de problemen zit, nou ja, waarschijnlijk wel. Het gevoel van gevaar komt niet alleen overeen met wat we over de film hebben gehoord, het is ook verbonden met drie theoretische titels voor Spider-Man 3 van het Marvel Cinematic Universe, die de cast gebruikte om fans te faken.

Op Holland's Instagram 'onthulde' de acteur de derde titel van de Marvel-Sony-franchise als Spider-Man: Phone Home. De ondertitel bleef bij de trend van Homecoming met een middelbare schoolthema en het vervolg op de Europese vakantie Far From Home, en creëerde zelfs nog meer afstand van Peter Parker’s huis in New York City. (Ook goede E.T. knik.)

In een aparte post deelde co-star Jacob Batalon een andere titel. Waren fans klaar voor ... Spider-Man: Home-Wrecker? Zendaya kwam even later op het feest om haar eigen titel te onthullen: Spider-Man: Home Slice. Gebaseerd op castrapporten die noch Marvel Studios noch Sony Pictures hebben bevestigen, zal Spider-Man 3 zien dat Spidey wordt opgezogen in het multiversum.

Samen met de eigenlijke ondertitel No Way Home, speelt dit regelrecht in het uitgangspunt. Nadat Evan Peters 'Quicksilver uit de Fox X-Men-films een paar weken geleden op WandaVision verschenen, lijken alle cross-franchise avonturen aannemelijk nu dat Marvel Studios in complete controle is over zijn eigendommen. Zie jij uit naar de film? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Back to the top