GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Ta-Nehisi Coates en JJ Abrams zullen Superman rebooten!

Ta-Nehisi Coates zal een gloednieuwe versie van "Superman" schrijven voor Warner Bros. Pictures, met productie van JJ Abrams en Bad Robot. "Het is een eer om uitgenodigd te worden voor het DC Extended Universe door Warner Bros., DC Films en Bad Robot", zei Coates in een verklaring aan de website Shadow and Act. "Ik kijk ernaar uit om een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan de erfenis van Amerika's meest iconische mythische held."

Een nieuws-rapport suggereert dat dit Man of Steel-project een zwarte hoofdrolspeler zal zijn. "Zal het publiek kennismaken met een zwarte Superman? Dat is de bedoeling en iets waar de studio volgens bronnen al maanden, zo niet een jaar of twee, een weg naar binnen probeert te vinden", tweette THR-verslaggever Borys Kit na het nieuws van Coates en Abrams 'Superman.

Warner Bros. heeft naar verluidt sinds 2018 een nieuwe kijk op Superman, met rapporten die wijzen op Black Panther en Creed-ster Michael B.Jordan in overweging voor de rol. Jordan van zijn kant voedde de geruchten tijdens een interview met Oprah Winfrey, waar hij Calvin Ellis noemde. "Het is moeilijk. Ik haat het om zakenman te zijn en beide kanten van de situatie te begrijpen", zei Jordan. "Er zit een enorm voordeel aan, maar onder die microscoop, uit elkaar gehaald en vergeleken met zoveel verschillende versies van Superman ... zou ik liever iets origineels doen. Ik zal Calvin Ellis willen zijn." Calvin Ellis, gecreëerd door Grant Morrison en Doug Mahnke, is President Superman van Earth-23 en debuteerde in 2009's Final Crisis.

We zijn benieuwd!

Laat een reactie achter

Back to the top