GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Taika Waititi maakt een piraten-comedyserie voor HBO Max!

Nadat hij zijn komediefilm What we do in the shadows heeft vertaald naar een tv serie, Thor Ragnarok heeft geregisseerd en in Jojo Rabbit de rol van acteur,regisseur en schrijver op zich nam, komt Taika Waititi met een gloednieuwe tv-serie voor HBO Max.

De serie heet Our Flag Means Death, en het is een komedie over een stel piraten.

Waititi werkt samen met David Jenkins, Garrett Basch en Dan Halsted voor de nieuwe serie, waarin Jumanji-acteur Rhys Darby zal spelen. De combinatie van Darby en Waititi zal zeker spannend worden voor fans van de maker, aangezien ze eerder samenwerkten aan HBO's Flight of the Concords. Jenkins is de maker van Our Flag Means Death en zal als showrunner dienen.

Synopse: Bonnet (Darby)is een boer en kind van rijkdom die een beetje een midlifecrisis doormaakt. Hij rent weg van de boerderij en komt terecht op een piratenschip genaamd de Revenge.
Bonnet weet natuurlijk niet wat het betekent om een ​​misdaadleven op open zee te leiden, dus de komedie van de serie zal waarschijnlijk voortkomen uit die situaties.

Terwijl Jenkins als showrunner fungeert, zal Waititi de serie produceren en de pilot regisseren. Dit is een vergelijkbare rol als die hij heeft gespeeld in What We Do in the Shadows, die is gebaseerd op de speelfilm die is geschreven en geregisseerd door Waititi en Jemaine Clement.

Op dit moment heeft HBO Max geen enkele release-window onthuld voor Our Flag Means Death, en er is ook geen vaste datum waarop de productie moet beginnen.
Ga jij kijken?
Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Back to the top