GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

Terminator Anime-serie besteld bij Netflix!

Aangezien het project zich nog in de beginfase bevindt, worden de plotdetails ervan geheim gehouden. Netflix werkt samen met Skydance aan de serie,Skydance heeft de laatste twee Terminator-films geproduceerd. "Terminator is een van de meest iconische sciencefictionverhalen die ooit zijn gemaakt - en is in de loop van de tijd alleen maar relevanter geworden voor onze wereld", zegt John Derderian, vice-president van Netflix voor Japan en anime. “Deze nieuwe animatieserie zal dit universum verkennen op een manier die nog nooit eerder is vertoond. We kunnen niet wachten tot fans dit geweldige nieuwe hoofdstuk beleven in de epische strijd tussen machines en mensen.

" De Terminator" -franchise is enorm succesvol, met zes films die tot nu toe een brutowinst van meer dan 2 miljard dollar hebben opgeleverd wereldwijd. De meest recente inzendingen waren "Terminator: Dark Fate" en "Terminator: Genisys." Hoewel de Netflix-serie de eerste animatieserie in de geschiedenis van de franchise wordt, is de franchise al eens eerder aangepast voor het kleine scherm.

Het live-actiedrama "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" werd twee seizoenen uitgezonden op Fox met Lena Headey in de hoofdrol als Sarah Connor en Thomas Dekker in de hoofdrol als John Connor. Summer Glau speelde de hoofdrol als de Terminator die terug in de tijd werd gestuurd om John te beschermen.

We kunnen alvast niet wachten!

Laat een reactie achter

Back to the top