GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

The Mandalorian Ster Gina Carano zal niet terugkomen in de serie vanwege controverse op sociale media!

"Gina Carano is momenteel niet in dienst van Lucasfilm en er zijn geen plannen voor haar in de toekomst", zei Lucasfilm in een verklaring. Gina Carano zal niet terugkeren naar The Mandalorian, nadat ze een bericht op sociale media had gedeeld waarin ze concludeerde dat Republikein zijn vandaag net zoiets is als Joods zijn tijdens de Holocaust.

"Gina Carano is momenteel niet in dienst van Lucasfilm en er zijn geen plannen voor haar in de toekomst", zei een woordvoerder van Lucasfilm in een verklaring. "Desalniettemin zijn haar posts op sociale media waarin ze mensen kleineert op basis van hun culturele en religieuze identiteit, weerzinwekkend en onaanvaardbaar." Op woensdag was Carano trending op sociale media onder de hashtag FireGinaCarano.

Dit is niet de eerste keer dat Carano, die voormalig Rebel Alliance-soldaat Cara Dune speelt in The Mandalorian, de focus van de sociale media is vanwege haar politieke opmerkingen. Afgelopen november publiceerde ze omstreden tweets, een waarin ze het dragen van maskers bespotte tijdens de pandemie van het coronavirus en een andere waarin ze suggereerde dat kiezersfraude plaatsvond tijdens de presidentsverkiezingen van 2020.

Carano's Cara Dune werd al snel een favoriet van Star Wars-fans nadat zij in de serie verscheen. Berichten op sociale media van de acteur hebben echter ook tot controverse geleid en hebben geleid dat fans op sociale media de afgelopen maanden regelmatig de hashtag #FireGinaCarano-trend hebben gebruikt.

Laat een reactie achter

Back to the top