GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

'THE MATRIX 4' VOELDE NIET ALS EEN ECHTE BLOCKBUSTER VOLGENS NEIL PATRICK HARRIS

De opnames waren namelijk heel intiem.

Er is weinig bekend over de film. We hebben een logo gekregen, maar verder eigenlijk nog niets officieels. Er werd wel gehoopt op een teaser trailer voor tijdens de Super Bowl, maar zover kwam het niet. En de geruchten over een titel (The Matrix: Resurrection) werden ontkracht.

Tijdens een interview met Variety vertelde Harris dat de opnames van The Matrix 4 anders voelen dan andere blockbusters. Het was bijna "intiem".
Regisseur Lana Wachowski, die de film voor het eerst in de franchise opneemt zonder hulp van haar zus Lily, nam "vaak met enkel natuurlijk licht" op. Soms waren er momenten waarop meerdere scriptpagina's opgenomen werden in een half uur tijd. Dat is behoorlijk anders dan de gemiddelde blockbuster, die erop mikt één scriptpagina per dag op te nemen.

"Soms zaten we een uur te wachten, wachtend tot de wolken weggetrokken waren, en dan namen we heel snel wat momenten op," aldus Harris. "Je zou denken dat er storyboards bestonden van elk moment in die film, animaties, en dat we shots zouden aftikken. Ik heb het gevoel dat ze dat drie keer gedaan heeft en het nu helemaal op haar manier wilde doen. Het voelde niet heel vaak alsof we echt iets gigantisch aan het doen waren, omdat zij het intiem liet voelen."

Kijk jij uit naar deze reboot/sequel?

Let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top