GRATIS VERZENDING VANAF €50 VOOR BE! - GRATIS VERZENDING VANAF €75 VOOR NL!

The Walking Dead keert volgende maand terug met zes nieuwe verhalen die seizoen 10 verlengen in de nasleep van de Whisperer War!

In deze zes geheel nieuwe afleveringen die op 28 februari in première gaan, zien we dat onze overlevenden met veel ontberingen worden geconfronteerd nadat ze de Whisperers het zwijgen hebben opgelegd in "A Certain Doom" van oktober.

Na een decennium van vechten tegen de doden en angst hebben voor de levenden, moeten de met littekens bedekte overlevenden het hoofd bieden aan trauma's uit het verleden, ondanks de schade veroorzaakt door Alpha (Samantha Morton) en Beta (Ryan Hurst).

Vanuit de ruïnes van hun verwoeste gemeenschappen stellen de helden zichzelf en anderen in vraag terwijl ze worstelen om hun groep en vriendschappen intact te houden.
Deze afleveringen van seizoen 10C zijn "diepe duiken in personages" die "niet de typische reikwijdte en schaal hebben van wat een gigantische finale zou zijn met honderden extra's tegen de tijd dat je aan het einde komt", aldus showrunner Angela Kang.

Deze "coronaproof" afleveringen werden eind vorig jaar gefilmd tijdens een shoot van zes weken in Georgia en vertellen een "echt, heel gaaf verhaal waarvan ik denk dat de fans het geweldig zullen vinden."

Seizoen 10C is een verlenging van het tiende seizoen met 16 afleveringen dat werd uitgezonden tussen oktober 2019 en oktober 2020, met een blik in anthologiestijl naar een kleiner ensemble van personages als een brug die leidt naar het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

Volg jij nog The Walking Dead?
Kan je niet wachten op het laatste seizoen? let us know!

Laat een reactie achter

Back to the top